- Donmuş Muhafaza Soğuk Oda (-18 ° C / -25 ° C)
Dondurma, dondurucu sıcaklığın altına soğutularak ürünlerin su içeriğinin büyük buz kristallerine katılaştırılmasıdır. Dondurucu mikroorganizmaların büyümesini engellediğinden ürünlerin raf ömrünü uzatmak için dondurmak gerekir. Dondurulmuş depolama, sıcaklıkların -18 ° C / -21 ° C olarak ayarlandığı dondurucu odaları olarak da bilinir. Bu sıcaklıklar sırasında ürünlerin mikrobik büyümesi tamamen durdurulurken enzimatik ve enzimatik olmayan değişiklikler çok yavaş bir oranda devam eder.
Gıdalar, -40°C'de yapılan hızlı dondurma olan yüksek dondurma işleminden sonra dondurucu odalarında (Deepfreeze Depolama Odaları) muhafaza edilecektir. Dondurucu odalarda Dondurulmuş Meyveler, Sebzeler, Dondurulmuş Etler, Tavuk, Balık ve Dondurulmuş Fırınlar, Dondurulmuş gıdalar, vb. Gibi birçok farklı ürün saklanır. -18 °C / -21 °C. Dondurulmuş gıda çeşitleri son yıllarda artmış ve dondurulmuş depolar da tüm dünyada çok yaygınlaşmaktadır.
Depolama sırasında çözülme riski olmayacak şekilde soğutma yükünün kesin olarak hesaplanması önemlidir. Ekibimiz deneyimli mühendislerden oluşmaktadır ve gıdaları güvenli ve hijyenik olarak saklamak için etkili çözümler sunuyoruz.
TAMGÜÇ, çok farklı ürün tipleri için donmuş odalar inşa ediyor