- Şok Donma (-35 ° C / -40 ° C)
Şok dondurma, -18 ° C'lik bir sıcaklıkta ürünün öz ısısını elde edene kadar soğutma işlemidir. Bu hızlı dondurma işlemi -35 ° C / -40 ° C odalarda yapılır. Ürünün iç ısısı -18 ° C'ye ulaştığında, ürünler donmuş depolama odalarına aktarılır. -35 ° C / -40 ° C Patlatma Donma depolama amaçlı kullanılmaz; sadece Şok-Donma içindir. Bu odalar için önemli olan nokta, uygun soğutma cihazının seçilmesidir. Uygun soğutma cihazını seçmek için; ürün tipi, miktarı, giriş sıcaklığı, oda boyutları ve hedeflenen Yüksek Donma süresi dikkate alınmalıdır. Ürünlerin uzun ömürlerini korumak için Patlama-Donma süresini kısa tutmak önemlidir. Projelerinizin küçük ayrıntılarını dikkate alarak bol miktarda donma odası inşa ettik ve balık, dondurma, kırmızı et, kümes hayvanları ve sebzeler gibi oldukça farklı endüstriler için patlama dondurma tesislerini kurduk.