- İşleme Alanları (+ 12 ° C / + 16 ° C)
İşleme alanları, ürünlerin soğuk zincirini korumak için soğutmanın gerekli olduğu ürün işleme, paketleme ve nakliye alanlarını içerir. + 12 ° C / + 16 ° C ürün işleme alanları için önerilen sıcaklıktır. İklim uygun soğutma ekipmanı ile kontrol edilmelidir. Et işleme, sebze işleme, balık işleme veya soğuk depolama tesislerinin koridorları, gıda güvenliği için kesintisiz soğuk zincir sağlamak için soğutmanın gerekli olduğu alanlardır.
Dikkate alınması gereken önemli nokta, bu alanlarda çalışan personelin sağlığının olmasıdır. Seçilen dahili soğutma ünitesinin ses ve hava akışı çalışanların konforunu olumsuz etkilememelidir. Yüksek Kaliteli Soğutma Üniteleri ile insanların sağlığına ve gıda güvenliğine özel önem vererek bu alanlarda mümkün olan en iyi iklimi sağlıyoruz.