WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Antalya Soğuk Hava Deposu

Et, sebze ve meyve gibi gıdalar belli bir soğukluğa ihtiyaç duyar. Yapılarında meydana gelen değişimlerin önüne geçmek adına soğukluğa ihtiyaç duyulur. Bu soğukluk içinde devreye soğuk hava depoları girer. Antalya soğuk hava deposu projemiz ile birlikte tüm gıdalara yönelik yoğun bir koruma ortaya konuyor.

Geniş Alanlar İçin  Soğuk Hava Deposu

Depolar geniş bir alanda kurulum gösterdikleri için işlevi de yüksek olur. Kapasite açısından geniş bir ebata yer verir. Özellikle sağlıklı koşullar altında gıdaları koruma ön plana çıkar. Depo tüm gün çalışsa bile alt yapısında herhangi bir değişim ya da bozulma yaşanmaz. Oldukça dayanıklı ve sağlam bir alt yapıya sahiptir. Üstelik kapasite bakımından da işlevsel rolü oldukça büyüktür. Soğukluk ayarı daha önceden ayarlanıp kullanıma hazır hale gelir. Kurulumdan sonra kısa bir süre içinde soğutma başlar. Tek yapmanız gereken şey depo için belli bir derece sistemini ayarlamaktır.

İşlevsel Role Sahip Antalya'da Soğuk Hava Deposu

Soğuk hava depoları oldukça yüksek bir işleve sahiptir. Bu alanda sağlıklı ve donanımlı bir ürün sunulur. Soğuk hava deposu ne kadar geniş olursa olsun her alana yayılacak bir soğutma hakimdir. Bunu yapan ise teknolojik alt yapıdır. Soğuk havayı içeriye bir kanal teknolojisi püskürtür. Bu kanal sayesinde depo içinde her alana eşit şekilde hava yayılır. Bu yayılım sonucunda da besinler uzun bir süre bozulmadan kalabilir.

Sağlıklı Koşullara Uygun Tamgüç Soğutma Antalya'da 

Tamgüç soğutma sağlıklı koşullara uygun depolar sunar. Sadece sağlıklı ve elverişli bir çalışma koşulu ortaya konur. Kapasite ve kullanım bakımından rolü çok fazladır. Bugün otellerden marketlere kadar birçok alanda bu depolara rastlamak mümkündür. Çünkü kapasite ve kullanım bakımından işlevi çok fazladır. Kaliteli ve dayanıklı alt yapısı ile sizlere yardımcı olur. Şimdi siz de soğuk hava deposu için bu ürünlerden yararlanabilirsiniz. Kontrollü bir soğutma alanı ile akıllı çalışma özelliği de vardır. Bu depolar tamamen donanımlı ve kullanışlı bir yapıya işaret eden teknolojik özellikte bir çalışma sergiler.