WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Türkiye’den Yurt Dışı Soğuk Hava Deposu Gönderimi

Tamgüç Panel&Soğutma firması olarak Yurt dışı soğuk hava deposu gönderimi sağlıyoruz. İşletmeniz için gerekli olan soğuk hava deposunu tarafımızca üretimini sağladıktan sonra sizler için istediğiniz ülkeye gönderimini sağlıyoruz. Satın aldığınız soğuk hava deposunu getirerek müşteri memnuniyetini ön planda tutarak tüm mesafeleri ortadan kaldırıyoruz. Biz müşterilerimiz için üülke ve şehir farketmeksizin kaliteli ürün kullanımını destekliyoruz. Yurt dışı soğuk hava deposu gönderim sağlarken gönderdiğimiz ülkeler

1 - Yunanistan soğuk hava deposu

2 - Bulgaristan soğuk hava deposu

3 - İtalya soğuk hava deposu

4 - Almanya soğuk hava deposu

5 - Fransa soğuk hava deposu

6 - Finlandiya soğuk hava deposu

7 - Yugoslavya soğuk hava deposu

8 - Rusya soğuk hava deposu

9 - Ukrayna soğuk hava deposu

10 - Çin soğuk hava deposu

Gibi birçok ülkeye gönderim sağlıyoruz. Dilediğiniz m2’de soğuk hava deposunun üretimini yaptıktan sonra Çin soğuk hava deposu, Almanya soğuk hava deposu ve İtalya soğuk hava deposu olarak sizlere hizmet vermekteyiz. Dilediğiniz günlerde siparişlerinizi oluşturarak gönderimi tarafımızdan sağlıyoruz. Üstelik sadece başkentte yaşamanız gerekmiyor. Bu ülkelerin neresinde olursanız olun kargo esnasında alanında uzman olan ve işinde oldukça iyi olan lojistik firmaları ile sigortalı olarak güvenli ürün gönderimi sağlamaktayız. Soğuk hava deposu elinize ulaştığında garanti kapsamında sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.

Yurtdışı Soğuk Hava Deposu Kargo Gönderimi

Yurtdışında hangi ülkede olursanız olun soğuk hava deposu kargo gönderimlerinizi kolaylıkla çözüyoruz. Kargo gönderimleri soğuk hava deposunun m2’sine göre değişmekle birlikte alıcıya ait olabilir. Ayrıntılı bilgi için Tamgüç Panel & Soğutma müşteri hizmetlerini arayarak destek alabilirsiniz. Ürün ölçüleri ve gönderim süreleri baz alınarak sizlere ayrıntılı bir şekilde hizmet veriyoruz.

Soğuk Hava Deposunu Türkiye’den Alın

Tamgüç Panel & Soğutma olarak ürünlerimizin kalitesinin arkasındayız. Tüm soğutma odası malzemelerini Türkiye’den yurtdışına gönderimini sağlıyoruz. Bunun için bazı noktalarda dikkat etmeniz gereken unsurlar vardır.

Kaliteli malzemelerle üretmiş olduğumuz soğuk hava deposu ve ona ait malzemelerin üretimini tarafımızca yaptıktan sonra soğuk hava deposu kalite kontrol analizi yapıyoruz. Öncelikle kaç derece çalıştığını ve hangi gıdaları saklamanız gerektiğine dair bilgileri aldıktan sonra üretimi buna göre gerçekleştiriyoruz. Ayrıca en uygun fiyata soğuk hava deposu üretimi yapıyoruz. Taşıma için anlaşmalı olduğumuz lojistik firmaları sayesinde güvenli ulaşımı tarafınıza sağlıyoruz. Paketleme aşamasından taşıma aşamasına kadar her türlü süreçte sizlere kaliteli hizmet sunmanın ayrıcalığını yaşıyoruz. Bu noktada güvenilir ekibimiz sizinle iletişime geçerek ürünün taşıma esnasında tüm bilgileri tarafınıza sunmaktadır. İşletmeniz küçük ya da büyük olsun fark etmez. Dilediğiniz adrese Yurt dışı soğuk hava deposu gönderimi yaparak sizlere yardımcı olacak tecrübeli elemanlar hizmet etmektedir.

Yurt Dışına Soğuk Hava Deposu Fiyatları İle Türkiye Soğuk Hava Deposu Fiyatları Arasındaki Fark

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsten sonra tüm soğuk hava deposu için uygun fiyatlarını müşterilerimize sunuyoruz. Ekstra vergi ücreti ödemeden Türkiye’den gelen fiyatla yurt dışından daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz.  Soğuk hava deposu üretimi gerçekleştirirken, öncelikle işletmenize uygun olan büyüklükte ve ihtiyacınıza göre üretim yapılır. Daha sonra Türkiye içi satış fiyatıyla karşılaştırma yapılır. Bu sayede en uygun Yurt dışı soğuk hava deposu taşıma hizmetinden yararlanmış olacaksınız.

Tamgüç Panel & Soğutma müşteri hizmetlerini arayarak ayrıntılı fiyatlar hakkında bilgi alabilirsiniz. Taşımanın içine tüm masraflar dahil olmak üzere sizlere uygun fiyat bilgisi verilir. Yurt dışı soğuk hava deposu ücret ödemesi için gerekli ayrıntılar tarafınıza ayrıntılı olarak verilir. Ülkenizin alım durumuna göre Türkiye’de en cazip fiyatlar üretim maliyetinde hizmetinizde.