WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Kadıköy Soğuk Hava Deposu

İstanbul bölgesinde genel olarak turizm odaklı bir ilerleme söz konusudur. Yani tarımsal anlamda herhangi bir gelişme söz konusu değildir. Kadıköy bölgesine hizmet vermeye başlayan Kadıköy soğuk hava deposu bu anlamda sizlere oldukça destek verebilecek bir alettir. İstediğiniz ürünleri zamanında bazı üretim alanından alabilirsiniz ya da birileri aracılığı ile bu gıda ürünlerine en taze hallerinde sahip olabilirsiniz peki bunları buzdolabında saklama süreniz kaç günü bulmaktadır?

İşte bu şekilde bir sorun yaşıyorsanız ve Kadıköy bölgesinde oturuyorsanız artık bu sorununuz çözüme kavuştu. Kadıköy soğuk hava deposu ile istediğiniz gıda ürünlerine ait olan saklama koşullarını oluşturabilirsiniz. Saklama koşullarını ürünlerin kendi özelliklerine göre belirlemelisiniz. Buna en uygun soğuk hava deposunu aldığınız zaman en uygun koşullar altında ürünlerin nitelikleri bozulmadan saklayabilmeniz mümkün olacaktır.

Korunaklı saklama çeşidi olarak bilinen soğuk hava depoları ile uygun sıcaklık seviyelerinde saklayabileceğiniz pek çok ürün genişliği mevcuttur. Kadıköy soğuk hava deposu kullanımı ile siz de ürünlerinizi taze hali ile depolayabilir ve istediğiniz zaman bu ürünleri kullanabilirsiniz. Hem sağlığınız açısından hem de ekonomik açıdan ne kadar destekçi olduğunu soğuk hava deposu kullanımı olduktan sonra anlayacaksınız.

Hangi Ürünler Soğuk Hava Deposunda Saklanabilir?

Soğuk hava deposu pek çok ürünün uygun sıcaklık seviyeleri içerisinde, sabit ayarlanan sıcaklık döngüsüyle, uzun süre niteliği bozulmadan saklanabilmesi için kullanılan aletlerdir. Oldukça geniş kullanım alanları vardır.  Ürünlerin saklanma koşullarına ait ideal sıcaklıklarını öğrenmek çok önemli bir noktadır. Bu konuyu es geçmeniz durumunda yanlış soğuk hava deposu satın alabilirsiniz.

Soğuk hava deposu kapsamında saklanabilecek ürünler çok geniş bir alana yayılmaktadır. Özellikle tarım alanında geride olan şehirler için bu ürünlerin saklanma koşulları altında niteliklerini kaybetmeden sağlıklı şekilde korunması oldukça önemli bir durumdur. Kadıköy soğuk hava deposu da tam bu şekilde bir hizmet ile karşınıza çıkmaktadır. Aşağıda Kadıköy soğuk hava deposunda yer alan bazı depo çeşitleri verilmiştir.

·         Hayvansal ürünler için soğuk hava deposu

·         Bitkisel ürünler için soğuk hava deposu

·         Deniz ürünleri için soğuk hava deposu

·         Süt ve süt ürünleri için soğuk hava deposu

·         Unlu mamulleri için soğuk hava deposu

Bunları ve daha fazla depo çeşitleri Kadıköy soğuk hava deposu olarak sizlerin hizmetindedir!

Soğuk Hava Deposunun Önemi Nedir? Soğuk Hava Deposu Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kadıköy soğuk hava deposu olarak soğuk hava depolarının öneminden ve alışveriş yaparken dikkat etmeniz gerekenlerden bahsetmek istedik. Soğuk hava deposu mevsim şartları fark etmeksizin yaz ayında yetişen bir ürünü bütün mevsimlerde yine kış ayında yetişen bir ürünü bütün mevsimlerde saklayabilmek adına oldukça önemli bir görev için tasarlanmıştır. Ürünlerin bozulmadan devamlı saklanması kişilerin sağlığı açısından da kıymetlidir. Soğuk hava deposu önemi en çok insan sağlığından dolayı önem kazanmaktadır.

Soğuk hava deposu alırken dikkat edilmesi gerekenler içerisinde en önemli olanı ürüne uygun olan soğuk hava deposu tercihinin yapılmasıdır. Ürüne uygun olan depo tipi seçilmemesi durumunda depoyu kullanmanızın hiçbir özelliği olmayacaktır. Muhafaza etmek istediğiniz ürünler yine bozulma yaşayacaktır. Bütün ürünlerin kendine özgü saklanma sıcaklıkları mevcuttur. Bu saklanma sıcaklıkları içerisinde aktivite gösteren soğuk hava depo tipi almanız gerekmektedir. Yani ürün bazlı depo tercih etmelisiniz.

Kadıköy soğuk hava deposu olarak depolar hakkında danışmanlarımız bulunmaktadır. Merak ettiğiniz sorularda  depo danışmanlarından destek hizmeti isteyebilirsiniz.