WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Şanlıurfa Soğuk Hava Deposu

Bir soğuk hava deposunun en önemli işlevi büyük bir alanda kurulum göstermiş olmasıdır. Bu alanda geniş bir kurulum gösteren depolar sizlere sunulur. Kapasite açısından birden fazla gıdayı içinde muhafaza edebilir. Çabuk bozulan gıdalar için uygun saklama koşulu sunar. Et, meyve ve sebze gibi gıdalar sıcaktan çabuk etkilenir. Bir soğuk hava deposu ile uzun süre gıdalar bozulmadan saklanabilir.

Kaliteli Alt Yapısı ile Şanlıurfa'da Soğuk Hava Deposu

Oldukça kaliteli ve kullanışlı bir alan içinde saklama koşu meydana gelir. Sebze ve meyveler çabuk bozulan besinler arasında yer alır. Bu besinlerin bozulmaması için de daha büyük bir depoya ihtiyaç duyulur. İşte bu depo kapasite açısından birçok ürünü kendi içinde muhafaza edebilir. Uygun koşullar altında sebze ve meyveler bozulmadan uzun bir süre kalabilir. Ortalama bir derece ayarı ile uzun bir saklama alanı ortaya konur.

Üstün İşlevsel Yapısıyla Soğuk Hava Deposu

Özellikle işlevsel açıdan ön plana çıkan bir depo burada mevcuttur. Uzun süre besinleri bozulmayan saklayabilir. Bir besine koku girmesini veya küflenmesini engeller. Yapısında en ufak bir bozulma bile meydana gelmez. Sadece uygun bir alanın olması yeterli olacaktır. Kaliteli ve kullanışlı alt yapısı ile sizlere hizmet eden bir depo sunulur. Her tesis için bir soğuk hava deposu ön plana çıkar. Şanlıurfa soğuk hava deposu da uygun saklama koşulunu sizlere sunar.

Soğuk Hava Deposunda Üstün Performans İçin Tamgüç Soğutma

Tamgüç firması olarak soğuk hava deposunu ayağınıza getiriyoruz. Makul bir saklama koşulu altında sizlere yardımcı olacak bir depo sunulur. İşlevselliği çok yüksek olan bir depodur. Hem kullanım hem de dayanıklı alt yapısı ile dikkat çeker. Bugün birçok kurum ve tesis için de tercih edilen bir depodur. İşlevselliği test edilmiş bir alanda yayılım gösterir. Bir soğuk hava deposu için gerekli olan tüm özelliklere sahiptir. Uygun bir çalışma alanı içinde işlevi çok yüksektir. Siz de bu depo ile gıdaları sağlıklı bir şekilde uzun süre koruyabilirsiniz.