WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Zeytinburnu Soğuk Hava Deposu

Zeytinburnu soğuk hava odası servisi olarak müşterilerimizin memnuniyetine ve ürünlerin tazeliğine her zaman önem veriyoruz.İdeal havanın olmuş olduğu dış havadan ürünlerinizi muhafaza ederek tüm gıdalarınızın ilk gün ki tazeliğinde ve sağlamlığında kalmasını ,canlılık fonksiyonlarının korunmasını sağlıyoruz.

Hava depolarımız iklimlendirme sistemine sahip yalıtımlı odalardır.Meyve ve sebzelerinizi, et ve süt ürünlerinizi bunların yanında daha bir çok gıdalarınızı ilk hasat edildiği şekilde yüksek donanımlı odalarımızda koruyoruz.Soğuk hava odalarımızda ürünleriniz için uygun olan dereceyi belirleyerek ayarlamasını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca son teknolojiye ayak uydurarak müşterilerimizin ileride talep edeceği dolapların üretimine hızla devam ediyoruz.

Zeytinburnu Soğuk Hava Depomuz Hizmetinizde

İstanbul'da hızla büyümeye devam ediyouz. Şuan Bakırköy,Esenler ve Beykoz'da olan şubelerimize Zeytinburnu'da eklenmiş ve hizmetinize açılmış durumdadır. Profesyonel soğutma hizmetleri alarak işletmenizi geliştirmeyi sizlerde bizim kadar istiyorsanız bizimle çalışabilirsiniz. Gerekli olan tüm izinlere ve belgelere sahip olan kurumsal firmamız 7/24 siz değerli müşterilerimizin hizmetine açık bulunmaktadır.

 

Zeytinburnu Soğuk Hava Servisimiz

Güvenilir ve profesyonel ekiple çalışmak siz değerli müşterilerimizin en doğal hakkıdır. Bizlerde kendimizi bu anlamda geliştirerek tüm soğutma işlemlerinizi güvenilir ellere teslim etmenizi sağlıyoruz. Sizler işlerinizi profesyonel ekibe teslim etmenin rahatlığını yaşayın,bizler ise müşteri memnuniyetine her eriştiğimizde mutlu olalım.

Servisimizi 7/24 tüm soğutma işleriniz için arayabilirsiniz. Yalnızca acil durumlarda servislerimizi kullanmak yerine uzun vadede soğutma dolaplarını kullanmak istiyorsanız; rutin kontrollerini ve yeni satın aldığınızda kurulumunu bizlere bırakınız. Bu sayede istem dışı bir durum yaşanmadan, sorun çıkarması muhtemel olan tüm soğuk hava dolaplarınıza hızlıca çözümler bularak müdahale edebiliriz.

Her zaman makul fiyatlarla ve müşterilerimizin özel isteği üzerine çalışıyoruz.Soğuk muhafaza,donmuş muhafaza soğuk oda,şok dondurma,konteynır tipi soğuk oda  ve morg odaları gibi pek çok soğutma işlemleri için gerekli odalara sahibiz ve üretimini gerçekleştiriyoruz.Eğer sizlerde kaliteli ve güvenilir hizmet almak istiyorum diyorsanız bize ulaşmayı unutmayın. Detaylı bilgi için internet sitemizi inceleyebilirsiniz.