WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Soğuk Hava Deposu İmalatı

Soğuk hava deposu imalatı yapılırken buzhane, ortam soğutma, soğuk oda, tasarım, bakım onarım, arıza ve teknik servis vb. gibi hizmetler dâhilinde tüm alanları kapsamaktadır. Gıdaların korunması için üretim sürecinden itibaren nem ve sıcaklık ayarları ürünün özelliklerine göre yapılır. Bu sayede dünyanın ve Türkiye’nin her yerinde önde gelen soğuk hava deposu imalatı, alanında uzman çalışanlarıyla müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışmaktadır. Üretim sürecinde ekonomik fiyat avantajlarıyla sizlerleyiz. İmalatta ergonomik çözümler üretmekteyiz.

Soğuk Hava Deposu İmalatı İçin Nelere Dikkat Ediyoruz?

Soğutma sistemleri imalatında, her çeşit ürünlerin yapısal bozukluğa uğramaması ve muhafaza şartları göz önünde bulundurulur. Ürünler, yapısı bakımından dondurularak veya soğuk bir şekilde muhafaza edilmelidir. Bu tür koşulların sağlanması sonucunda soğuk hava deposu imalatı gerçekleştirilir.

1 - Küçük işletmeler ve büyük işletmelerin ihtiyaçları doğrultusunda standart projeler uygulanır

2 - Soğuk hava deposu, ihtiyaç dâhilinde istediğiniz ebatta üretilir

3 - En iyi şekilde verim alınabilen nitelikte soğuk hava deposu imalatı yapılır

4 - Anahtar teslimi yapılarak müşteri memnuniyetini önemsiyoruz

Tamgüç Panel & Soğutma olarak proje aşamasından kullanım sürecine kadar tüm ayrıntıları incelikle hesaplamaktayız.

Soğuk Hava Deposu Maliyetleri

Gıda üretim firmalarından sağlık sektörüne kadar her kuruluşun soğuk hava deposuna olan ihtiyacı vardır. Üretilen ürünlerin raf ömürlerinin uzatılması ve ürünlerin yapısının bozulmaması için doğru muhafaza koşulları gerekmektedir. Dolayısıyla da ürünün cinsine bağlı bir şekilde muhafaza şartlarının yerine getirilmesi uygundur. Bu doğrultuda merak ettiğiniz soğuk hava deposu maliyetleri, işletmenize uygun olarak değişkenlik göstermektedir. Örneğin; standart soğuk hava depoları ile entegre soğuk hava depolarının arasında fiyat değişkenliği mevcuttur. Müşteri memnuniyeti odaklı firmamız, verim alacağınız ve işleyiş kapasitesinin uygun olması için özel tasarımlar yapmaktadır. Soğuk hava deposu ücreti hakkında bilgi almak için proje yöneticilerimizle iletişim kurarak ekonomik koşullar dâhilinde siparişinizi verebilirsiniz.

Soğuk Hava Deposunun İmalat Aşamaları

İşletmelerin iyi ölçüde bir soğutma sistemine ihtiyacı vardır. Soğuk hava deposu projesi dâhilinde muhafaza edilen ürünlere uygun soğuk hava deposu imalatı yapılmaktadır. İhtiyacın niteliğine göre yeterli alan hacmi, izolâsyon işlemleri ve doğru soğutma sistemi yapılmalıdır. Kusursuz ve uzun süreli olarak verim alabileceğiniz kusursuz bir ürüne sahip olacaksınız. Profesyonel ekiplerimizle birlikte sizlere soğuk hava deposu projesi yaparak üretimi gerçekleştiriyoruz. Soğutma sistemleri imalatı yapılırken +15 C ile 5 C arasında soğutma ve 0 C ile -40 C arası dondurulabilme özelliklerine göre yapılır. Dolayısıyla tercihinize ve işletme kapasitenize uygun olarak proje yaparak anahtar teslimatını sağlıyoruz.