WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
İstanbul Soğuk Hava Deposu

İstanbul soğuk hava deposu, kullanım alanı bakımından anahtar teslimi yapılan ve kalite kontrol yapılarak müşterilerimize özel olarak üretilmektedir. Dilediğiniz alana soğuk hava deposu yapılarak iş potansiyelinize ve ihtiyaçlarınıza uygun olanı sizler için seçiyoruz. Şartlarınızın elveriş gösterdiği durumlara uygun olarak sahip olabileceğiniz özel tasarımlı olan bölümler oluşturacağınız için belirli sıcaklık aralığında dilediğiniz soğuk hava deposu üretimini sağlamaktayız. İster sadece soğutucu ister dondurucu olarak sipariş verebilirsiniz.

İstanbul Soğuk Hava Deposu Yapımı ve Ürünün Özellikleri

Soğutma sistemlerinde İstanbul soğuk hava deposu, kullanılacak olan malzemenin özelliklerine ve kalitesine göre üretim sağlamaktadır. Ayrıca küçük ölçekli, orta ölçekli ve büyük işletmelerde kullanılacak olan ürünün özelliklerine göre de değişkenlik gösterir. Dolayısıyla hangi ürün için soğuk hava deposu istiyorsanız bunu özellikle bizlere belirtmeniz, sizin için çok daha sağlıklı bir alış veriş olacaktır. Muhafaza ettiğiniz ürünlerinizi satışa sunarken ve / veya kullanmaya başlarken ilk günkü özelliğini korumuş olmasına özen göstermek isterseniz.

Son teknoloji harikası sayesinde kolay bir kullanım sağlayarak ürünlerin tasarlanması, isteklerinize cevap verecek nitelikte üretilmektedir. İstediğiniz performans için memnun kalmanız oldukça önemlidir. Dolayısıyla bunları göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. İstanbul soğuk hava deposu yapımında Tam güç & panel firmasını tercih ettiğinizde kalitenin tadına varacaksınız.

İstanbul Soğuk Hava Deposu Üretimde Öncü Marka Tamgüç 

İstanbul'da Soğuk hava deposu için ayırdığınız bütçe ve m2’yi firmamıza bildirdiğiniz durumda uzman çalışanlarımızla birlikte belirli bir proje aşamasından geçiyoruz. Projelendirmeler büyük bir hassasiyet doğrultusunda yapılarak inşa alanında ve yapım bölümünde tüm beklentilerinize cevap veriyoruz.

Günlük hayatınızda kullanabileceğiniz ürünlerle birlikte ticari amaç için de kullanacağınız soğuk hava deposu üretiminde öncü markayız. Muhafaza şartlarının tam olarak uygulandığı gıda ve endüstriyel ürünlerin istenilen sıcaklıklarda korunması amacındayız. Ekonomik olarak sağlığa uygun bir şekilde bekletilen ve WHO ile FAO şartlarının uygun olduğu ölçüler ele alınmaktadır. Üretimde kullanılan malzemeler antibakteriyel malzemelerden oluşur ve biyolojik risk etmenlerine karşı koruyucudur.

İstanbul soğuk hava deposu olarak uzun süreli olarak ürünlerinizi saklamak koşuluyla tekrardan ilk günkü tazeliğini korumayı sağlayarak işletmenize katkı sağlar.