WhatsApp
TR   |   EN
  Whatsapp Destek
  +90 212 234 39 86
BLOG
Diğer Blog Yazıları
Beykoz Soğuk Hava Deposu

Soğuk hava depolarımız ürünlerinizin ilk gün ki kadar taze ve sağlam şekilde korunması için tasarlanmıştır. Tüm gıdalarınızı  ideal havanın bulunduğu dış ortamlardan  muhafaza ediyoruz .Verimliliğinizi arttırarak ve maliyeti düşürerek işletmelerinizi geliştirmeyi hedefliyoruz.

Gıda ürünleriniz hasatı yapılmaya başladığı andan itibaren korunmaya ihtiyaç duyar.Canlılık fonksiyonlarını kaybederek çürümeye ve canlılıklarını kısa sürede eski haline göre kaybetmeye başlarlar. Yalıtımlı ve iklimlendirme özelliğine sahip soğuk hava depolarımız ise bu esnada devreye giriyor.

Depolarımızı kullanarak tüm gıdalarınızı tüketiciye ilk gün ki tazeliğinde  ulaştırabilirsiniz.Meyve ve sebzelerinizi, et ve süt ürünlerinizi daha bir çok  çeşitli gıdalarınızı soğuk hava depolarımızda muhafaza etmelisiniz. Sebebi ise bu ürünlerin bulundukları ortamın nem dengesinden ve sıcaklığından etkilenmesidir.Sıcaklık değişimleri mikro organizmaların üremesini etkin duruma geçirirken bu esnada ürünün nem kaybetmesine neden olur.Sonuç olarak ürünün kalitesi düşmüş ve ağırlığı yok olmuş vaziyete gelir.İşte tam da bu sebeple depo içerisindeki sıcaklık ve nem seviyesi kontrol edilmektedir.

 

Beykoz Soğuk Hava Odaları Dikkat Edilmesi Gerekenler

·         Soğuk hava depoları kurulmadan önce ürün türü, stok miktarı ve giriş-çıkış tarzındaki etkenler hesaplanmalı ve proje ona göre yapılmalıdır.

·         Soğuk hava odalarının kapıları kullanarak hava kaçağı en düşük seviyeye indirilmelidir.

·         Nem kontrolü sağlanarak ürünlerin kararması,nem kaybetmesi,canlılık fonksiyonlarının azalması gibi sorunlara engel olunmalıdır.

·         Soğuk depo rafları kullanılarak oda içerisindeki malzemelerin iklim değerlerine etki etmesi önlenir.

·         Ürünlerin tamamı soğuk hava akışını engellemeyecek şekilde yerleştirilmelidir.

 

Beykoz Tam Güç Soğuk Hava Deposu Şubesi

Soğuk hava depoları servislerimiz Bakırköy, Esenler, Zeytinburnu şubelerinin yanında artık Beykoz'da da bulunmaktadır. Ürünlerinizi güvenilir ellere teslim etmek istiyorsanız Tamguç Soğutma 7/24 yanınızda! Aradığınız kalitede ve profesyonellikle çalışarak tüm gıdalarınızı koruma altına alıyoruz.Acil durumlarınızda yahut işe başlarken, ürünlerinizin bakımı ve rutin kontrolleri için ne zaman isterseniz sizlerle beraberiz.

 

Soğuk hava depolarımızın içerisindeki hava durumunu  sıklıkla kontrol ederek , dış ortamla hava alışverişini kestiğimiz izole edilen bir ortamdır.